≫ 

Devojka bivšeg igrača Evertona uhvaćena kako "prodaje telo" u hotelu za 5.000 evra

Rumunski mediji pišu o skandalu koji se nedavno dogodio

  • 2
Laurette Atindehou Innocencia Foto: Instagram/laurette_atindehou

Francuski napadač Magaj Gaj, bivši igrač Evertona koji trenutno nastupa za Dinamo iz Bukurešta, definitivno iza sebe ima košmaran mesec!

Nakon što je početkom marta uhvaćen da je bio pozitivan na testu na kokain, posle doping kontrole na gradskom derbiju sa FSCB-om u Kupu, Gaj je ni kriv ni dužan dospeo u centar skandala zbog devojke.

Naime, Gaj je bio u vezi (barem do ovog skandala) sa tamošnjom pevačicom Loretom Atindehu koja se 11. maja na Instagramu klela u ljubav prevma Francuzu, a onda je "uhvaćena" kako naplaćuje seksualne usluge u jednom hotelu.

Mediji u Rumuniji su pre nekoliko da pisali da je "tamnoputa devojka umešana u tuči u hotelskoj sobi sa neznancem", a kasnije se ispostavilo da je to Loreta.

Otkriven je i identitet čoveka koji je bio s njom, a koji je u međuvremenu dao izjavu za tamošnje medije.

- Došla je u sobu kako bi imali seks. Imam snimak našeg telefonskog razgovora. Nakon što smo se dobro zabavili, želeo sam da joj platim. Dogovorili smo se 5.000 evra za pola sata, a ona je uzela sav moj novac, 7.5000 evra - rekao je Marian Tatic:

- Stavila ga je u torbu i ja sam onda posegnuo za njom. Ona me je udarila laktom u lice i počela je da me ujeda. Samo sam hteo svoj novac, ništa više, Nisam želeo da je povredim.

Pomenuti muškarac je u javnosti pustio i prepisku koju je imao sa devojkom napadača Dinama, dok je Loreta potvrdila da je sve vezano za tu prepisku istina i da je ona želela nešto više od seksa sa Marianom.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA