Ona ljubi junaka 164. večitog derbija: Nataša je "krivac" što Ivanić igra sezonu iz snova

Uostalom, i sam vezista je nedavno priznao koliko mu je pomogla da se "vrati u život"

  • 1
Nataša Perić Printskrin: Instagram/natasaperic

Gol koji je postigao u 164. velitom derbiju, gol koji je rešio meč sa Partizanom, samo je kruna sjajne sezone koju Mirko Ivanić ima iza sebe!

S ove tačke gledišta izgleda kao da je Ivanićeva prva sezona na Marakani "bačena u vetar", dok je u ovoj drugoj pokazao zašto su ga crveno-beli toliko platili i doveli iz BATE Borisova.

A za Ivanićev preokret u crveno-belom dresu navijači Zvezde bi definitivno mogli da zahvale i Nataši Perić, devojci pomenutog veziste koja je imala veliki uticaj na njegovu psihu i koja je Mirkov gol proslavila na društvenim mrežama.

Njih dvoje su u vezi već sedam godina, a Ivanić je o tome nedavno pričao.

- Pomislio sam da u Crvenoj zvezdi neću pronaći sreću. I nešto veliko. Dug je to proces, da počnete pozitivno da razmišljate. Pomogle su mi neke osobe. Kada bih morao nekog da izdovojim, onda je to moja Nataša, koja je sa mnom sedam godina u dobru i u zlu. Ona studira psihologiju, pa je to bila olakšavajuća okolnost - poručio je vezista u tom razgovoru za "Mocartsport."

>>> Mančester Junajted se nameračio na trofej u Ligi Evrope, a sledeća prepreka na tom putu je Granada kojoj večeras (21.00) gostuje u prvom meču četvrtfinala. Kvota na dvojku je 1,57, a na kombinazziju 2&3+ 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada - Mančester Junajted.

U nastavku pogledajte i gol kojim je Ivanić rešio večiti derbi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA