≫ 

Ronaldinjo, za promenu, pije čaj: Velikan fudbala se javio posle priča o celodnevnom opijanju

Deluje da uživa bivši broj jedan svetskog fubala

  • 3
Ronaldinjo Foto: Instagram/ronaldinho

Mogao je Ronaldinjo sebi da udesi bolji penzionerski život da je donosio malo boljih odluka kada je to bilo važno. Previše turbulencija je imao poslednjih godina koje su kulminirale zatvorskim danima u Paragvaju zbog ulaska u zemlju sa lažnim ispravama, i povrh svega smrću majke za koju je bio jako vezan.

Negde baš posle majčinog odlaska, Ronaldinjo se propio i "dušu prodao đavolu", kako kaže pesma, a o njegovim celodnevnim terevenkama pisali su pre nekoliko dana brazilski mediji.

Fudbalski svet zaista nije spreman da vidi još jednog velikana, posle Maradone, koji kreće stranputicom pa sve loše vesti vezane za Brazilca koje nam stižu poslednjih meseci ponekad podsete na život koji se sunovrati zbog poroka, iz kog često nema povratka.

Međutim, na osnovu fotografije koju je "okačio" na svom instagramu slavni fudbaler deluje sasvim ok, negde u priordi, na plaži, u svom prirodnom okruženju. Tamo gde najviše uživa. Bač kako treba.

- Futvolej i Čimarao - potencira dobitnu kombinaciju za užitak Ronaldinjo.

Čimarao ej inače vrsta čaja, popularnog u Brazilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. april 2021 | 20:37

    To nisu retki primeri ,gde ih u mladosti pogodi kometa slave i novca,jos nesposobnih ni zivotnog iskustva,ni da se nose sa slavom i novcem postanu jednostavno robovi ili prosjaci svog novca i slave,ali mnogi bi mogli uciti iz primera drugih da je vazan smiraj zivota i stalno preispitivanje svojih postupaka i zelja da nedozive brodolom na suvom

  • Au

    15. april 2021 | 11:10

    Tuzne oci onakvog veseljaka. Za mene najveci i najbolji ikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA