Zvezda častila navijače Viber stikerima generacije iz Barija

Crveno-beli spremili 17 novih stikera

  • 4
Siniša Mihajlović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu 29. maja proslavljaju 30 godina od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju, a klub je tom prlikom odlučio da obraduje svoije navijače!

Naime, crveno-beli su u saradnji sa globalnom aplikacijom za razmenu poruka napravili 17 novih Viber stikera posvećeni generaciji iz Barija.

- Budući da Viber zajednica Fudbalskog kluba Crvena zvezda broji 155.000 članova, svakodnevno raste i veoma je popularna među ljubiteljima našeg kluba, upravo zbog toga smo smatrali da je najzanimljiviji i najzabavniji način putovanja u 1991. godinu putem Viber stikera - stojki u saopštenju crveno-belih i dodaje se:

- Crvena zvezda je poznata kao klub koji neguje odnose sa navijačima i zato Viber koristimo za svakodnevnu komunikaciju sa njima, deljenjem najnovijeg sadržaja, vesti, video zapisa, slika, organizovanjem anketa i još mnogo toga.

- Inspirisani navijačima našeg kluba i istorijom odlučili smo da iznenadimo sve korisnika Vibera sa posebnim stikerima koje će moći da koriste u svakodnevnoj komunikaciji. Tema novog paketa Vibera je noć kada je Zvezda postala evropski šampion. Svih 17 nalepnica predstavljaju istorijski sastav našeg kluba, koji je uvek budio najveće emocije i sreću među Zvezdinim navijačima.

Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti OVDE, dok u nastavku možete pogledati galeriju stikera koje su crveno-beli pripremili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA