≫ 

Totijeva žena izgleda kao "milion dolara", grmela je na jahti u atraktivnom bikiniju

Ilari je privukla veliku pažnju medija

  • 0

Sardinija je ovog leta jedno od najpopularnijih letovališta za VIP osobe u Italiji, a na čari ovog ostrva u Sredozemnom moru "pali su" i legendarni fudbaler Frančesko Toti i njegova supruga Ilari Blazi.

Njih dvoje su u društvu prijatelja boravili na jednoj jahti i obilazili su ostrvo, a tom prilikom Ilari je privukla veliku pažnju italijanskih medija zbog video snimka koji je podelila na društvenim mrežama.

Odevena u plavo-crnoj kombinaciji, atraktivna voditeljka je svoje pratioce na Instagramu častila pogledima na velike grudi i guzu - što nije ništa novo kada je u pitanju Ilari.

Ona i Toti su, inače, od 2005. u braku, a "princ Rima" je nedavno u jednom intervjuu otkrio da je malo falilo da je nikad više ne vidi posle prvog sastanka.

- Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo - poručio je Toti.

U nastavku pogledajte i neke atraktivne fotografije Totijeve supruge:

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA