Nekada bila kik boks šampionka, sada je jedna od najatraktivnijih srpskih pevačica

Pre kik boksa Ivana se bavila i plivanjem, a slavu je stekla u Zvezdama Granda

  • 11
Ivana Cvikić Printskrin: Instagram/ivanacvikic99

Ivanu Cvikić, atraktivnu pevačicu iz Banjaluke, mediji su prošle godine proglasili za jednu od najlepših takmičarki koja se ikada pojavila u Zvezdama Granda, a malo ko zna da ona iza sebe ima i sportsku karijeru!

I to u kik boksu, gde je svojevremeno sa 15 godina osvojila zlatnu medlaju na Otvorenom Kupu Banjaluke u najtežoj K1 disciplini. Međutim, obaveze u muzici "odvele" su je od ovog sporta.

- Više ne mogu da izdvojim dovoljno vremena da nastavim sa tim sportom, na moju veliku žalost. Sada samo rekreativno odlazim u teretanu kada mi obaveze “dopuštaju” - rekla je Ivana prošle godine u jednom intervjuu za "srpskainfo" u kom se dotakla i te titule najlepše Zvezde Granda:

- Moram da priznam da mi to laska. Svaka pohvala mladom čoveku jeste podstrek za dalji napredak. Neko vreme sam imala ideju da bih trebala da se prijavim u takav TV šou, ali nikada nisam mogla izdvojiti dovoljno vremena. Jer, ipak je potrebno pripremati se za “izlazak” pred milione gledaoca na malim ekranima i sam žiri u studiu. Nisam ni očekivala da ću već nakon prvog kruga zadobiti pažnju u medijima.

Vredi pomenuti i to da je Ivana bila članica kik boks kluba Vuk, kao i da se pre ulaska u ring bavila plivanjem u kom je osvojila preko 200 medalja. U nastavku možete pšogledatimi njene atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA