≫ 

Zverev smuvao 8 godina stariju glumicu koja je bomba i "lovac" na poznate sportiste

Nemački mediji bruje o romansi olimpijskog šampiona i Sofije Tomale

  • 4
Aleksander Zverev medalja OI Foto: Profimedia.rs

Aleksander Zverev ima novu devojku! Tako bar tvrdi nemački Bild, koji je došao do informacije da je srce olimpijskog šampiona "ukrala" 32-godišnja nemačka glumica Sofija Tomala.

Zverev je preoteklih dana bio u jeku skandala jer ga je bivša devojka Ruskinja Olga Šaripova optužila za zlostavljanje. Zvereva je takođe optužila i bivša devojka Brenda Patea, sa kojom je raskinuo dok je ona bila u drugom stanju i koja mu je rodila kćerku Majlu.

Zbog ovoga je čak i ATP pokrenuo zvaničnu istragu zbog navodnih optužbi na račun Aleksandera Zvereva.

Ipak, to nije mnogo uticalo na osam godina stariju glumicu Sofiju Tomalu, sa kojom je Zverev navodno šest nedelja u vezi.

Tomala je navodno i doputovala u Indijan Vels da bude uz Zvereva, koji se takmiči na turniru u Kalifornijskoj pustinji, ali se vratila šestog oktobra u Berlin da proslavi 32. rođendan.

Tomala i Zverev su se nedavno susreli tokom jednog TV šoua, gde su zajedno bili gosti i moguće je da su se tada strasti rasplamsale, a poznaju se već četiri godine preko zajedničkog prijatelja.


Zverev nije prvi poznati sportista sa kojim je u vezi, pre toga je bila u ljubavi sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom, sa kojim je snimljena tokom odmora kako razmenjuje strasti.

Video: Zverev završio go na bini s Đokovićem u kabereu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA