≫ 

Posle 5. razvoda, bivši trener Partizana "uhvaćen" sa novom devojkom na Mikonosu

Mateus sada ima 29 godina mlađu ljubav

  • 6
Lotar Mateus Foto: Profimedia/Backgrid UK

Nedavno smo pisali da se nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus razveo po peti put i da je 27 godina mlađu manekenku zamenio drugom ženom, a u međuvremenu nam stiže i nova informacija vezana za ime nove "ljubavi" legendarnog fudbalera!

Naime, "Bild" javlja da je Mateus već nekoliko nedelja u vezi sa izvesnom Nataljom s kojim je krajem septembra "uhvaćen" na letovanju na Mikonosu i za koju je, doduše, rekao da je prerano bilo šta reći. Nije želeo čak ni ime da otkrije, ali je činjenica da je teško mogao bilo šta da sakrije na tu temu.

Tako su nemački mediji saznali da Natalja živi u Minhenu, da ima 31 godinu i da poseduje svoju kompaniju koja se bavi ekskluzivnim torbama, odećom i modnim dodacima. Takođe, svojevremeno je bila učesnica modnih revija, mada sama nije top model.

Nekadašnji trener Partizana se od Anastasije, svoje pete žene, razveo u januaru, mada su ostali u odličnim odnosima. Pogotovo što imaju sina od sedam godina.

- U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u priajteljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe - rekao je Mateus za "Bild."

Mateus je crno-bele trenirao od decembra 2002- do decembra 2003. godine i uveo ih je u Ligu šampiona kada su bili u grupi sa Realom, Marseljom i Portom. Takođe, u leto 2003. je osvojio titulu prvaka Srbije.

Za to vreme je upoznao i Marijanu koja mu je postala treća žena i čije fotografije možete pogledati ispod:

Video: Trener koji je uveo Partizan u Ligu šampiona bodri Bajern protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA