≫ 

Bivši trener Zvezde smuvao 30 godina mlađu manekenku

Zenga ostavio jednu Rumunku, pa završio u naručju druge

  • 6
Valter Zenga Zenga sa bivšom suprugom u Beogradu Foto: MN Press

Kao što je to slučaj sa nekadašnjim trenerom Partizana Lotarom Mateusom, tako je i bivši strateg Crvene zvezde Valter Zenga (61) ljubav pronašao u zagrljaju dosta mlađe osobe!

Prema navodima italijanskih medija, Zenga se razišao sa Rumunkom Ralukom Rebedeom i vratio se u Milano gde je uplovio u vezu sa 30 godina mlađom manekenkom i influenserkom Mikelom Motoc - takođe poreklom iz Rumunije.

Magazin "Chi", koji je prvi objavio i tajnu vezu Aleksandra Kolarova sa udovicom pokojnog kapitena Fjorentine, otkrio je da su Zenga i Mikela viđeni na ulicama Milana i da su se, nakon aperitiva, zajedno vratili kući.

- Ljubav između njih dvoje se sastoji od osmeha i dugih razgovora. Uprkos 30 godina razlike, Volter i Mikela nikada ne pokazuju trenutke dosade. Zenga je pronašao svoj osmeh, a sada će i devojku upoznati sa svojom decom - piše pomenuti magazin.

Italijan je, inače, Zvezdu vodio u sezoni 2005/06 i tada je sa najtrofejnijim srpskim klubom osvojio duplu krunu. Kasnije je prizano da mu je odlazak sa Marakane najveća greška, a pominjalo se da je tome najviše kumovala bivša supruga.

U nastavku možete pogledati fotografije sadašnje devojke s kojom je Zenga uplovio u romansu:

Video: Dok Luka Sofiju nosi na krkače, ona ga ljubi po vratu: Romantični kadrovi raznežili sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA