≫ 

Novinarka Arene dominirala "stajlingom" pred derbi Vojvodine i Zvezde

Marina još jednom pokazala da je među najatraktivnijim srpskim novinarkama

  • 0
Marina Sekulić Printskrin: Arena Sport/Instagram/marinasekulic

Novinarka TV Arena Sport Marina Sekulić privukla je veliku pažnju "stajlingom" pred derbi 16. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde!

Obučena u crvenu haljinu, koju su pratile visoke potpetice, Marina je sa kolegom u studiju vodila emisiju u kojoj je gost bio nekadašnji fudbaler Zvezde Perica Ognjenović - a sve kao najava duela koji je od 16.45 planiran na Karađorđu.

Marina je, inače, ovog leta pojačala TV Arena Sport, nakon što je oko 10 godina provela kao urednik i voditelj na kanalima Sport Klub 1.

- Areni me privukla dobra ponuda, ali kad kažem “dobra ponuda”, ne mislim finansijska, nego na ono kako oni mene vide i šta žele od mene i kakve planove imaju. Meni je to vrhunski. Sport volim, to je nešto u čemu sam dobra, a mnogo mi se svidelo šta na Areni očekuju od mene. Ja se nadam da ću ispuniti očekivanja - rekal je Marina o prelasku na Aarenu.

Otac joj je poznati sportski novinar, a zanimljivo je da Marina od svih sportova najviše voli fudbal. Takođe, napisala je i knjigu pod nazivom "Ko je ona", a koja govori o ljubavi.

U nastavku možete pogledati i neke Marinine fotografije koje jasno pokazuju da je jedna od najatraktivnijih novinarki pod srpskim sportskim nebom:

Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA