≫ 

Igrači Zvezde kitili muziku, Sneža Borjan poručila: "Lagani ste, biće nekada i plata"

Da li se supruga kapitena crveno-belih samo našalila ili je aludirala na nešto, ostaje da se vidi...

  • 17

Ubrzo nakon što su pobedili TSC u Bačkoj Topoli (3:2) i tako "spustili zavesu" na jesenji deo sezone, pojedini fudbaleri Crvene zvezde uputili su se na proslavu koju je organizovao defanzivac crveno-belih Marko Gobeljić!

Naime, desni bek srpskog šampiona nedavno je dobio ćerkicu Katju i, kako običaji nalažu, odlučio je da jedan od svojih najradosnijih dana proslavi sa saigračima i prijateljima.

Među njima su, između ostalog, bili Aleksandar Katai, Nenad Krstičić i Milan Rodić sa suprugama, kao i Milan i Snežana Borjan koja je na svom Instagram profilu dočarala delić atmosfere iz jednog beogradskog lokala.

Sneža je u jednom trenutku snimila fudbalere Zvezde, pre svega Borjana, Krstičića i Rodića, kako kite muziku uz "Đurđevdan" i tom prilikom je ostavila komentar koji je mnoge iznenadio.

- Lagani ste, biće nekada i plata - poručila je Sneža koja je očigledno aludirala na to da fudbalerima kasne primanja. E sad, da li se samo šalila, ostaje da se vidi...

Podsetimo, Zvezdu prethodnih dana potresa skandal koji se dogodio posle meča protiv Radnika. Trener Dejan Stanković je urlao na igrače u svlačionici, a zatim je imao i ozbljan verbalni duel sa kapitenom Borjanom. Na kraju je uprava morala da rešava uzavrele strasti.

Video: Duško Tošić na proslavi kod Gobelje, fudbaleri u transu, popeli se na stolice uz Đurđevdan


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    17. decembar 2021 | 08:21

    Koliko ova žena dopusta sebi to je strašno. Zbog ovakvih me je sramota što sam 37 godina Zvezdaš...

  • Baxter

    17. decembar 2021 | 09:06

    Zamisli dobijes platu za jedan mesec 30-40 000e i onda ti sledeca kasni 2-3 meseca i ti nekog prozivas?! Koliko trebas da budes stoka?! Pa imas ugovor, sve validno, strpi se i dobices! Normalniji zivot povedite i sve super!

  • Strale

    17. decembar 2021 | 09:16

    Eee tako... Gobeljić da batali fudbal i da krene sa organizacijom žurki, a ostali da batale splavove i biće bolje igre!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA