≫ 

Žena bivšeg igrača Partizana mamila uzdahe na tribinama i slavila senzaciju Makedonaca

Njen suprug je dobio priliku da igra poslednjih pola sata

  • 0
Elena Aškovska Printskrin: Instagram/elenaaskovska

Oko 2.000 navijača Severne Makedonije prisustvovalo je u četvrtak veče senzaciji njihove selekcije u Palermu, a među njima je bila i atraktivna supruga nekadašnjeg fudbalera Partizana.

U pitanju je Elena Aškovsa, lepša polovina Stefana Aškovskog koji je protiv Italije igrao od 58. minuta dok je član crno-belih zvanično bio od 2012. do 2015. godine.

Prethodno je dve godine igrao za Teleoptik,  s tim da je kao igrač Partizana lutao po pozajmicama i nastupao je za Donji Srem, Napredak, Stromsgodset, Škendiju i Novi Pazar. Trenutno je član rumunskog Sepsija.

Što se tiče njegove supruge, iako je verovatno mogla da zauzme mesto u loži stadiona u Palermu, Elena se našla na tribinama sa ostalim navijačima Severne Makedonije, da bi nedugo posle meča završila i u suprugovom zagrljaju.

Elena je tokom dana privlačila i veliku pažnju na ulicama Palerma s obzirom na to da je obučena u mini suknju obilazila znamenitosti grada. U nastavku možete pogledati i neke njene atraktivne fotografije:

Video: Biće vatreno na terenu, a tek u loži: Devojke i žene fudbalera Zvezde i Partizana prsa u prsa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA