≫ 

Doskorašnji igrač Čuke zaprosio lepu srpsku misicu pre odlaska iz Srbije

Petrović posle transfera odlučio da "stane na ludi kamen"

  • 2

Doskorašnji golman Čukarički Đorđe Petrović ovih dana ima razlčoga za dvostruko slavlje! Osim što je napravio transfer u MLS, novom igraču Nju Ingalnda ide i na ljubavnom planu!

Naime, Petrović je zaprosio svoju devojku Đinu Radovac, inače"Miss Earth Serbia" za 2021. godinu, koja je rekla DA i koja se na svom Instagram profilu pohvalila prstenom koji je dobila.

Sudeći po kadrovima, žurka je organizovana na jednom splavu, a žurku je upotpunio i vatromet. Detalje možete pogledati u videu na početku teksta, dok su ispod fotografije novopečene verenice golmana Petrovića.

Inače, Petrović je dete Čukaričkog i 2018. godine je priključen prvom timu kao treći golman. Po odlasku Aleksandra Kirovskog delio je minute sa iskusnim Nemanjom Belićem čiji zadatak je bio da pomogne Petroviću da izraste u kvalitetnog čuvara mreže.

Uostalom, i sam Belić je o ovoj temi pričao zimus za Telegraf.

- Đorđe Petrović, na primer, ima kvalitet za najviše domete, za top pet liga. Bilo je nekih varijanti da ode, ali opet, treba da se poklopi mnogo stvari. U današnje vreme da se napravi transfer nije baš lako, korona je umnogome uticala na transfere. Nadam se da će u narednom periodu doći do transfera, mislim da bi to bilo i za mene velika satisfakcija, jer se trudim da mu pomognem na sve načine.

Petrović je za prvi tim Čuke zvanično branio od 2019. do 2022. godine i za to vreme je zabeležio preko 70 nastupa za prvi tim. Upisao je i jedan nastup za mladu i A reprezentaciju Srbije. Inače, Čuka je za njega inkasirala oko milion dolara.

Video: Pogledajte kako je srpski napadač zaprosio devojku na plaži u Dominikani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA