Ko je plavuša koja je privukla veliku pažnju tokom proslave Realove titule

Karolina je ovoga puta završila i na terenu

  • 1
Karolina Lima Printskrin: Instagram/karolinel

Slavilo se u subotu popodne u Madridu, na onoj strani koja je privržena beloj boji Reala - kluba koji je zvanično osvojio svoju 35. titulu prvaka Španije!

Real je dobio Espanjol rezultatom 4:0 i tako četiri kola pre kraja obezbedio pehar, a poslednji sudijski zvižduk označio je i početak fešte na stadionu "Santjago Bernabeu."

Igrači su pravili šou na terenu, isticao se David Alaba, a u moru bele boje istakla se i ona roza koju je na sebi imala Brazilka Karolina Lima - verovatno i najseksi žena jednog člana "krajevskog kluba."

Ova plavuša je verenica defanzivca Edera Militaa i neizostavan je gost i na tribinama sa kojih prati sve utakmice svog budućeg muža.

Otkako su u aprilu prošle godine uplovili u vezu, Militao je postao neizostavan i bitan član eala koji je čak razmišljao i da ga otera u jednom trenutku. Doduše, ovaj duels a Espanjolom je propustio zbog lakše povrede.

Vi u nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije i uveriti se zašto je Karolina jedna od najseksi žena fudbalera Reala:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA