≫ 

Realov heroj završio u kafani posle meča, svi su se okretali za njegovom devojkom i majkom

Rodrigo u društvu najmilijih slavio veliku pobedu

  • 1

Ušao je u 68. minutu, dao dva gola za 90 sekundi u nadoknadi vremena protiv Mančester Sitija i tako je postao junak preokreta Reala i plasmana u Ligu šampiona!

Da, brazilskog napadač Rodriga pamtiće po ovoj noći tokom cele njegove karijere - bez obzira na to šta će u budućnosti uraditi.

A za ovo što je do sada uradio velika zasluga ide njegovoj porodici, ocu Eriku Batisti i majci Denise Goeš koji su veoma mladi dobili Rodriga i koji su mu podrška na svakoj utakmici.

Otuda i ne čudi što je napadač Reala odmah posle meča završio u njihovom društvu, u jednom madridskom restoranu, a ono što je privuklo pažnju jeste i plavuša koja je bila u zagrljaju Rodriga.

U pitanju je atraktivna Luana Atlikopes koju je Brazilac praktično krio donedavno, mada nije poznato koliko je pomenuti par zajedno. Doduše, za Rodriga se uvek pisalo da je više fokusiran na fudbalsku karijeru i da je ljubavni život u drugom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA