≫ 

Žena defanzivca Zvezde "ukrala šou", crvenim kombinezonom opčinila sve na proslavi titule

Lepša polovina Raše Pankova sa decom bila na Marakani...

  • 2
Mirjana Trnić, Radovan Pankov Foto: MN Press/Instagram/rasapavkov

Svečarska atmosfera i proslava 33. titule bio je idealana povod za fudbalere Crvene zvezde da na Marakanu u nedelju veče kolektivno dovedu svoje porodice - supruge, decu, devojke!

Supruga Zvezdinog kapitena Milana Borjana, Snežana, izazvala je posebnu pažnju atraktivniom stajlingom, ali mnogi su složni da je šou ukrala lepša polovina defanzivca Radovana Pankova!

Atrakrivna Mirjana se na proslavi pojavila u jednodelnom crvenom pripijenom kombinezonu koji joj je savršeno stajao, te otuda i ne čudi što je bila na "meti" fotoreportera.

Mirjana i Raša su, inače, zajedno sedam godina i iz braka imaju dvoje dece koja su takođe u nedleju veče bila na Marakani. Tom prilikom su uživo gledali Pankova koji je odigrao poslednjih pola sata.

Ove sezone je upisao 21 meč u sezoni i ovo mu je treća uzastopna titula sa voljenim klubom. Podsetimo, Pankov je majicu Delija nosio još dok je igrao u Rusiji i nikad nije krio svoju ljubav prema Zvezdi.

Video: Snimci ludog slavlja sa proslave titule: Blizanca kitili parama, Kaća Grujić usijala atmosferu

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djokara

    23. maj 2022 | 09:35

    A dete se ubi od plakanja,ali nema veze mama pravi selfi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA