≫ 

Atraktivna Dragana rasturila brak Pikea i Šakire? Viđali su se u Dubaiju, jedna fotka ih razotkrila

Spasovska često izlazi sa fudbalerima

  • 12
Spasovska Dragana Foto: Instagram/spasovskadragana

Bugarska blogerka Dragana Spasovska od ranije važi kao pravi "magnet za fudbalere", a kako prenose tamošnji mediji atraktivna brineta zavela je i zvezdu Barselone Đerara Pikea i uticala na raskid sa Šakirom. 

Naime, Bugarke je ranije dolazila u centar pažnje pošto je pre četiri godine uhvaćena u provodu sa napadačem Barselone Usmanom Dembeleom, a nedavno je "partijala" i sa legendama Reala koje je predvodio Roberto Karlos.

Spasovska važi za devojku koja je često u Dubaiju. Kako prenose mediji u Bugarskoj, tamo se upoznala i sa Pikeom koji je tamo često dolazio. Oni ističu da su se Pike i Spasovska poslednji put tamo videli u restoranu pre Nove godine. Takođe, dodaju da informacija nije potvrđena, ali  da u prilog ovim informacijama ide i njihova zajednička fotografija.

- Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalijm detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim - rekla je Spasovska.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dragana Spasovska (@spasovskadragana)

Sa druge strane, španski mediji tvrde da je Pike prevario Šakiru sa plavušom koja je konobarica u jednom od klubova u Barseloni.

U nastavku možete pogledati fotografije bugarske lepotice koja godinama boravi u Dubaiju i koja očigledno voli fudbalere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA