Najskuplji igrač Sitija u istoriji pijan uhvaćen u provodu: Potrošio 96.000 evra, oko njega polugole lepotice

Griliš nastavlja da "partija" tokom pauze

  • 4
Džek Griliš Foto: Profimedia/IMP FEATURES / BACKGRID

Vezista Mančester sitija Džek Griliš ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti zbog nefudbalskih stvari koje ga prečesto prate u poslednjih godinu dana!

Otkako je proplog leta postao najskuplje pojačanje Građana, Griliš je više uspeha imao van terena. Posle ludih žurki krajem maja na Ibici, sada je pijan uhvaćen u Las Vegasu.

Engleski mediji pišu da je Griliš bio vidno pijan u tri ujutru i da je u jednom tamošnjem noćnom klubu potrošio oko 96 hiljada evra na VIP usluge koje su uključivale i 116 boca šampanjca.

Podsetimo, Griliš je ove sezone sa Sitijem osvojio titulu prvaka i taj uspeh je slavio na Ibici u društvu Kloi Šaloner, TV zvezdom koja je sa drugaricom i igračem "partijala" u privatnom delu rezervisanom samo za bogate i slavne.

Tada je bio na velikom "udaru" medija, najviše zbog toga što je "partijao" sa pomenutom Kloi dok je njegova devojka Saša Atvud, inače manekenka, bila u Kanu na snimanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    20. jun 2022 | 09:38

    Nego sta ce, nego da uziva. Najbolje da kao ja sa fakultetom cekam 12 i da radim dostavu do 11 uvece. Samo napred..........te pare za zivota ne moze potrositi.

  • Uvek

    20. jun 2022 | 11:26

    Nek je na zdravlje...kako doslo tako i otislo i na kraju nije nista ni cudno. Da ste napisali: Poznati inzenjer-lekar-astro-fizicar ... se napio sa dve jeftine devojke, bilo bi mozda i drugacije ali ovako je sasvim normalno...valjda

  • 🏂

    20. jun 2022 | 09:23

    JA BIH ZBOG OVE DODAO JOS 104 i SAMO U GLAS " 200 NA SAT "😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA