Hrvatica napustila golf i postala "najvrelija" žena sveta, ali zbog toga prolazi kroz pravu dramu

Nekadašnja golferka ima problema sa popularnošću

  • 1
Pejdž Rene Spirinak Foto: Ryan Rolo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atraktivna Pejdž Rene Spirinak već dugi niz godna ne bavi se profseionalno golfom, ali je zahvaljujući ovom sportu stigla do titule najseksi žene sveta koju je dobila nedavno od časopisa "Maksim."

Pejdž je Amerikanka hrvatskog porekla i trenutno radi kao manekenka i influenserka i istovremeno malo žali što nije ostvarila bolju golf karijeru.

- Volela bih da sam igrača golf na nekom višem nivou i postigla više, ali ovo ne bih menjala nizašta na svetu - poručila je Pejdž koja je otkrila i tamnu stranu svoje sadašnje karijere:

- Jednom mi je prišao čovek i tražio je od mene da se fotografišemo. A onda je počeo da viče da sam ga prevarila i da mu dugujem 10.000 dolara. Ispostavilo se da ga je prevario neko sa lažnim profilom.

Pejdž je pre nekoliko dana "stajlingom" privukla veliku pažnju na Maksimovoj žurci "Hot 100", kada se pojavila samo u brusu i gaćama. Istovremeno, u poslednja dva meseca prolazi kroz pravu dramu zbog seksi izgleda.

- Veoma sam uplašena i retko izlazim napolje. Počinjem da se osećam kao da živim u balonu, a to je nešto što nikada nisam doživela. Ne znam ko je tamo, ko me prati i proganja. Znam da mnogi kažu da je to deo mog posla, ali ne bi trebalo.

Video: Prsata plavuša golferka: Posle ovoga svi Balkanci bi popunjavali rupe - svih 18 komada


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA