≫ 

Pogledajte provokativne fotke u bikiniju koje objavljuje selektorka Bosne koja zabranjuje dizanje 3 prsta

Jasna Šiško se ne stidi da pokaže svoju sjajnu figuru

  • 7
Jasna Sliško Foto: Instagram.com/jasna_slisko

Selektorka mlađih kategorija Bosne i Hercegovine, Jasna Šiško, ovih dana je u centru pažnje zbog odluke da zabrani isticanje tri prsta svojih košarkašica.

Ona je najpre optužena od strane klubova iz Banja Luke - Feniks i Mladi Krajišnik, gde je iznet niz optužbi na njen račun, od kojih je najuečatljivija ta da je zapretila devojčicama da ne smeju da pokazuju tri prsta.

I sama je priznala da je uvela to pravilo i da će tako biti dokle god je ona selektorka.

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - napisala je Jasna Sliško na svom Instagram nalogu.

Inače, na Instagramu često objavljuje i neke provokativne fotografije u bikiniju, kao i sa treninga ili svečanih haljina, kojima ističe svoje zategnuto telo i vitku figuru.

Pogledajte neke od fotografija u galeriji:

Video: Đokovićev alej up za zakucavanje novog košarkaša Real Madrida


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA