≫ 

Ronaldinjo "partijao" u SAD, pa se pohvalio fotkom sa Bobanom Marjanovićem

Brazilac uživao u Dalasu

  • 2

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo očigledno ima veliko poštovanje prema Bobanu Marjanoviću, jer se na Instagramu pohvalio susretu sa srpskim centrom!

Ronaldinjo je boravio u Dalasu na jednom koncertu na kom je bio i Marjanović, a s obzorom na to da su bili VIP gosti susret je očigledno bio neminovan.

Pored toga što se Ronaldinjo pohvalio susretu sa Marjanovićem, tako je i Boban bio oduševljen i uz opis fotografije je stavio da je Brazilac "najbolji na svetu."

Marjanović je na koncertu bio sa društvom i suprugom, mada su ga mnogi u ovom trenutku očekivali  na Eurobasketu sa reprezentacijom Srbije koja u nedelju igra osminu finala. Međutim, nije dobio poziv selektora Svetislava Pešića.

Vredi pomenuti i to da je Marjanović ovog leta trejdovan iz Dalasa u Hjuston i, sudeći po izjavama, nije bio baš srećan.

- Iskreno, naravno da me iznenadilo. Svaki trejd je iznenađujući osim ako ga ne zatražiš. Dođu tu u dva minuta, kažu da nisi sa njima, da ideš u drugi tim i hvala puno. Ali to je sve realnost, biznis, mi kao profesionalni sportisti moramo da se naviknemo, tvoje je da izboriš se sa tim, da izdržiš mentalno. To je deo sporta. Navikao sam se - rekao je Bobi krajem juna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    10. septembar 2022 | 11:23

    Жена му је бонбоница... Стварно, ЗАШТО Боби није на ЕП?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA