≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominirala je u Beogradu tokom Evrolige, sada je tetovirana lepotica ponovo u centru pažnje

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je supruga košarkaša Olimpijakosa

  • 0
Beril Mckissic Printskrin: Instagram/berilmckissic

Dok je Olimpijakos dominirao na terenu protiv Fenerbahčea i krčio sebi put na fajnal-for, oko 10.000 navijača u Pireju pravilo je šou na tribinama i tako su stvorili "pakao" turskom timu.

Među njima je bila i atraktivna plavuša koja je privukla veliku pažnju kamermanima koji su u nekoliko navrata uspevali da je "uhvate."

To se posebno odnosi na onaj trenutak kada je "poludela" nakon poena njenog supruga Šeka Mekkisika koji nastupa za Oli i koji je u utorak veče probio granicu od 1.000 poena u NBA ligi.

Da, ta plavuša je Beril Mekkisik koja svuda prati crveno-bele, a srpskoj javnosti je postala poznata prošle godine na fajnal-foru koji se održao u Beogradu.

Malo pre F4 dala je i jedan zanimljiv intervju tada, gde je otkrila kako su se ona i Šek upoznali, da ju je odmah po upoznavanju pitao koji broj prstena nosi, da bi je tri meseca kasnije i oženio.

- Volim tetovaže, ali ne simbolizuju sve nešto. Ona na vratu je moje ime, na licu je datum rođenja, na ruci je tetovaža posvećena ocu. Na kraju sezone razmišljam da uradim još jednu. Zakazaću termin, ali mogu da napravim novu tetovažu ako uzmemo Evroligu u Beogradu.

Olimpijakos je tada ispao u polufinalu, dok su sada prvi favoriti da uzmu titulu. Prvi rival u Kaunasu će im biti bolji iz duela Monako - Makabi koji igraju petu utakmicu u sredu veče.

(Telegraf.rs)

Video: Talija u tangama: Vrela navijačica Barija samo na ovaj način donosi sreću svom timu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA