≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaci snimili jezivu izbočinu na laktu Borisa Bekera: Navijači se preplašili, a evo o čemu je reč

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemac je ovo mogao da izleči hirurškim putem, ali ne želi na novu operaciju

  • 0
Boris Beker  lakat Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Legendarni nemački teniser Boris Beker, često je na meti paparaca, a pošto je u Nemačkoj jedna od najpopularnijih ličnosti, otuda i ne čudi što ga fotografi prate u stopu i beleže gotovo svaki njegov korak.

Beker je trenutno na odmoru u Italiji u luksuznom mestu Portofino, gde uživa sa svojom devojkom Lilijan Karvaljo Monteiro.

Ali, ono što su paparaci zabeležili šokiralo je mnoge Bekerove fanove.

Naime, kada su ga uslikali ispred smeštaja, kada je imao kratke rukave, mogli su da vide ogoroman otok veličine teniske loptice na njegovom laktu.

Ipak, ispostavlja se da je u pitanju problem koji Beker vuče godinama, a koji nije opasan, ali bi uklanjanje zahtevalo operaciju, što on ne želi da uradi.

- Ovo je problem sa laktom koji imam već duže vreme. Mogao bih to da izlečim hirurškim putem, ali sam imao dovoljno operacija poslednjih godinama - rekao je Beker i potvrdio da zbog ovog otoka nema nikakve bolove, jedini je problem što estetski ne izgleda lepo.

Razlog što je Bekeru nastala ova velika izbočina jesu očigledno udarci koje je pretrpeo u prošlosti u tom delu tela, jer je objašnjenje medicinsko da mogu da ih izazovu neke jače traume poput snažnih udaraca.

Ali, Beker očigledno ne mari zbog toga mnogo i živi s tim već godinama.

Pogledajte i i fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA