Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepotici ispale gole grudi tokom borbe sa devojkom košarkaša Partizana

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arijana i Karmen su napravile mali spektakl

  • 0
Karmen Petrović Printskrin: X/@WrestleFeedApp

Nedavni WWE NXT događaj doneo je jednu neobičnu situacijuu ringu, kada su u dvoboju Kanađanki Arijani Grejs "iskočile napolje" gole grudi!

Arijana se borila sa Karmen Petrović, Srpkinjom koja je je naturalizovana i koju javnost zna kao devojku košarkaša Partizana Bruna Kabokla, a sve se desilo kada je Karmen, saterana u ćošak, nogom gurnula rivalku.

U tom trenutku Arijana je ostala bez gornjeg dela i trebao joj je kratak predah da ga namesti i vrati grudi unutra. Video možete pogledati OVDE.

Što se tiče Arijane, njeno pravo ime je Bjanka Kareli i ćerka je legendarnog rvača Antonija Karelija. U WWE je ušla prošle godine, dok je ove učestvovala u izboru za Mis Kanade i plasirala se u TOP 20.

S druge strane, pravo ime Karmen Petrović je Monika Klisura. Pre WWE se bavila karateom, a pažnju je privukla zajedničkom fotografijom sa Kaboklom.

Njih dvoje su pozirali na venčanju njene najbolje prijateljice i upravo tada je otkriveno da su par. Mada, doduše, nikada to javno nisu potvrdili ili demantovali.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA