≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Onlyfans zvezda progovorila o bivšem igraču Sitija: "Imali smo odnose u toaletu, zatim i sa njegovim drugom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mendi je i dalje zove da se viđaju

  • 0
Ali Rouz Printskrin: Youtube/The Reality Check

"Onlifans" model Ali Rouz otkrila je da je nekadašnji fudbaler Mančester Sitija Bendžamin Mendi bio poznat po tome što je organizovao seksualne zabave u svojoj vili!

Mendiju je karijera u silaznoj pitanji, trenutno igra za Lorijen i pokušava da se vrati na pravi put, dok je ugovor sa Sitijem izgubio nakon što je vodio žestoku bitku da na sudu dokaže da nije silovatelj.

Njega je nekoliko žena optužilo da ih je seksualno napastvovao, potom je bio oslobođen po šest tačaka, da bi relativno skoro i zbog napada na dvežene u svojoj vili.

Bendžamin Mendi Foto: Profimedia/David Rawcliffe / PA Images / Profimedia

Rouz, s druge strane, ističe da je u njenom slučaju sve bilo čisto, da je dobrovoljno pristala, kao i da joj Medni i sada šalje poruke da dođe kod njega u Francusku. Tvrdila je da je u početku upoznala Mendija na bajramskoj zabavi koju je u svojoj kući održao Rijad Marez.

- Nemam pojma u čiju kuću idem, ušla sam unutra, unutra je cela njegova porodica, Mendi je unutra i svi su pijani. Bukvalno nisam bila obučena za porodično okupljanje - rekla je Ali Rouz, prenosi "Dejli Mejl."

Ali Rouz Printskrin: Instagram/alirose_links

Ali Rouz je tvrdila da ju je Mendi odveo u toalet u Marezovoj kući, gde su imali seks. Zatim je dodala da su se vratili u Mendijevu vilu i tvrdi da su fudbaler i prijatelj imali seksualne odnose sa njom dok su bili okruženi prijateljima.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA