Vreme čitanja: oko 1 min.

Učestvujte u AdmiralBet nagradnoj igri i osvojite put na neku od 4 egzotične destinacije

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto na snegu i vetru, zimu provedite na tropskoj plaži

  • 0
Egipat, Maldivi, Dubai, Dominikana Foto: Pixabay

Iako su temperature u blagom rastu, zima u Srbiji i dalje traje, a retko ko je ljubitelj zime i hladnog vremena. Sa tim u vidu, kladionica AdmiralBet je spremila novu nagradnu igru – Letuj zimi, putem koje svakog dana vodi po dve osobe na neku od četiri egzotične destinacije.

Naime, od 25. januara do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti nagradno putovanje za dve osobe na neko od tropskih letovališta. Umesto na snegu, kiši i vetru, zimu možete provesti na plažama Egipta, Dubaija, Maldiva ili Dominikane, sve što treba da uradite je da na dobitnom tiketu pogodite najveću kvotu u danu i jedna od navedenih destinacija će biti vaša sledeća stanica! Ukoliko kojim slučajem niste u mogućnosti da iskoristite nagradu i otputujete u predviđenim terminima, putovanja možete ustupiti osobi po sopstvenom izboru.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Spremite pasoše, spakujte kofere i krenite u lov na najveću kvotu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA