Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski fudbal je postao jači za bikini lepoticu: Lucija je "novo lice" Superlige

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, ona je izabranica novog igrača Čuke

  • 1
Lucia Veloso Foto: instagram/luvel__

Pomalo neočekivano, u petak se pojavila vest da je Čukarički angažovao iskunsog štopera - Urugvajca Guzmana Koruha, doskorašnjeg člana Šarlota!

Koruho je od 2022. bio član MLS ligaša, prethodno je nosio dres Nasionala s kojim je dva puta bio prvak Urugvaja i osvojio Superkup.

Njegovim dolaskom Superliga je postala jača i za još jednu inostranu lepoticu, jer je Koruhu već duže vreme u vezi sa izvesnom Lucijom Veloso koja na društvenim mrežama obožava da kači atraktivne fotke u kupaćem kostimu.

U opisu profila joj piše da je grafički dizajner i da ima licencu za fizičko vaspitanje, rekreaciju i sport, kao i da je zaštitno lice jednog poznatog bikini brenda.

Što se tiče samog Guzmana, on je prvi put u Evropi.

- Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri. Želim da se dokažem ovde gde se igra sjajan fudbal, verujem da će Čukarički biti još jedan dobar stepenik u mojoj karijeri. Čuo sam i ranije za neke srpske klubove, na primer Crvenu zvezdu i Partizan. Svi su mi rekli da se fudbal u Srbiji doživljava baš kao i u Urugvaju, sa mnogo emocija, i to je ono što mi baš odgovara. Ljudi ovde žive za fudbal i sigurno da je na igračima pritisak, ali onaj pozitivan, i to zaista volim - poručio je novi defanzivac Čuke koja je proleće u Superligi otvorila pobedom u Surudlici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA