≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlahovićev saigrač nakon očajne sezone smuvao sestru poznatog fudbalera: Ona je prava bomba

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par uslikan na proslavi Kupa

  • 2

Neće imati mnogo lepa sećanja navijači Juventusa na aktuelnu sezonu, ali to nije ništa u odnosu na put koji su prošli u nekoliko navrata tokom poslednjih dvadeset godina. Trofej osvojen u Kupu Italije prošle nedelje je spasio sezonu, u kojoj su bili daleko od titule, ali su makar uspeli da obezbede plasman u Ligu šampiona.

Na stadionu "Olimpiko" upisana je pobeda protiv Atalante i novi pehar je pridodat u vitrine. Dušan Vlahović je bio najzaslužniji za uspeh, a među najsrećnijim igračima pored njega našao se i Veston Mekeni.

Fudbaler koji je novu šansu u torinskom klubu dobio ove sezone je titulu proslavio i sa svojom novom devojkom Kjarom Fratezi, a posebno je to bilo interesantno italijanskim novinarima jer je ona sestra reprezentativca "azura" Davidea Fratezija. Par se pojavio na terenu, dok je Amerikanac držao veliku bocu šampanjca.

Tako su potvrđene spekulacije, pošto je ona ranije viđena na stadionu "Alijanc" kako posmatra utakmice Juventusa.

Kjara se inače bavi modelingom, a osim toga izdaje i apartmane u Veneciji i jako je aktivna na društvenim mrežama.

Ima preko 170.000 pratilaca na Instagramu i jako često objavljuje vrele fotografije.

Podsetimo, Mekeni je prošle godine bio na pozajmici u Lidsu i tom prilikom ga je "Only Fans" zvezda Astrid Vet optužila da je lošu sezonu imao jer je gledao njene golišave fotografije. Sada igra daleko bolje i upisao je 38 utakmica sa solidnim učinkom. Očigledno je Kjara ostavila dobar uticaj.

(Telegraf.rs)

Video: Ko je devojka u društvu Dušana Vlahovića? Snimak sa tribina i podrška našem asu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA