≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska šampionka bodrila Zvezdu u finalu Kupa: "I opet ti si prvak postala..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brankica je srpska lepotica koja je u karateo osvojila preko 500 medalja

  • 0
Brankica Negovanović Printskrin; Instagram/brankicanegovanovic

Imala je Crvena zvezda veliku podršku svojih navijača u utorak veče na Lagatoru, tokom finala Kupa Srbije protiv Vojvodine koje je završeno trijumfom aktuelnog šampiona rezultatom 2:1.

Među mnogobrojnim navijačima bila je i Brankica Negovanović, srpska karatistkinja koja je pre dve godine osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 55 kg na "Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama" u Roterdamu.

Brankica je, inače, baš iz Loznice, Telegraf je svojevremeno radio intervju s njom, a sa Lagatora se javila porukom kojom je pokazala ljubavc prema Zvezdi.

- I opet ti si prvak postala - napisala je Brankica uz fotografije sa stadiona, uz dodatak crvenog i belog srca.

Brankica u svojoj karijeri ima preko 500 osvojenih medalja na raznim međunarodnim i domaćim turnirima, zaposlena je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

- Treniram od 2010. godine. Slobodno mogu reći da me je tata stvorio. On drži karate klub "Šampioni" i sa njim treniram. Nije bilo lako prethodnih godina, ali ja ne odustajem. Svima koji ovo čitaju želim da kažem da nikada ne treba odustati od svog sna i svog cilja. Kada god sam padala, ustajala sam i zato sam tu gde jesam - rekla je za naš portal svojevremeno.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA