Oklahoma čeka rekord Durenta, Klipersi pali pred naletom Evropljana (VIDEO)

Ukoliko i protiv Hjustona postigne 25+ poena Durent će izjednačiti rekord koji drži Majkl Džordan. Ovoga puta ubacio je 28 San Antonuju i tako prekinuo njihov niz od 19 pobeda * Dalasa slavio na gostovanju u Los Anđelesu uz sjajne role Novickog i Kalderona

  • 0

Košarkaši Oklahome savladali su na domaćem terenu ekipu San Antonija rezultatom 106:94 i tako zaustavili seriju Sparsa od 19 uzastopnih pobeda u NBA ligi.

Najzaslžniji za trijumf bili su Rasel Vestbruk sa 27 poena, dok je poen više postigao Kevin Durent koji je tako nastavio impresivan niz mečeva gde je ubacio 25 i više koševa i ukoliko bude na nivou protiv Hjustona izjednačiće se sa rekordom koji drži Majkl Džordan

- Osećaj je sjajan. Iako ne igram ovu gru zbog toga, moram priznati da je sjajan osećaj - rekao je Durent posle meča u kojem je dobru rolu odigrao i Serž Ibaka sa 11 poena i 12 skokova.

S druge strane, najefikasniji u gostujućem timu bio je Peti Mils sa 21 ubačenim poenom, dok su Leonard i Dankan dodali po 17, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne prvi poraz još od 21. februara.

Uprkos prvom tripl-dablu Blejka Grifina ove sezone LA Klipersi su doživeli poraz kod kuće od Dalasa koji je predvodio evropski tandem Novicki-Kalderon. Nemac je ubacio 26, dok je Španac stao na 19 poena.

Klipersi su prethodni meč uspeli da se vrate posle deficita od 17 poena, ali ih je Dalas dobio strpljivom igrom koju su imali tokom čitavog drugog poluvremena, ali i poenima Novickom 17 sekundi pre kraja za četiri razlike.

Grifin je na kraju meč završio sa 25 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Kolinson je ubacio 22, a Džordan 21 poen. U ekipi Dalasa su se, pored pomenutog dvojca, istakli još Karter sa 16 i Elis i Dalembert sa po 12 poena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA