Novak može biti opet prvi, ali to neće biti zahvaljujući Lajoviću! (FOTO)

Dušan Lajović poražen je od Rafaela Nadala rezultatom 6:1, 6:2, 6:1

  • 11

Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je savladao srpskog tenisera Dušana Lajovića rezultatom 6:1, 6:2, 6:1.

Meč je odigran na Filip Šatrijeu, a bio je ovo prvi duel između dva tenisera. Srpski teniser nije pružio partiju na nivou prethodnih mečeva, pa je predstavljao lak zalogaj za prvog tenisera sveta. Nadal će u narednom meču igrati zemljaka Davida Ferera

Tok meča:

Srpski teniser je sa dosta nervoze ušao u meč i odmah je dozvolio Špancu da mu oduzme servis. Loš početak meča izazvao je manjak samopouzdanja kod Lajovića, pa je Nadal lako došao do 5:o i rutinski osvojio prvi set.

U naredna dva seta viđena je slična priča kao i prvom. Lajović nije mogao da odgovori na visok ritam koji je postavio Nadal i jednostavno nije igrao na najvišem teniskom nivou kako bi pružio jači otpor Špancu. Do kraja meča je osvojio još samo tri gema, ali ništa više od toga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIROSEMBERAC (Bec)

    2. jun 2014 | 10:15

    Puno srece Dule

  • zoom

    2. jun 2014 | 14:52

    Још је млад наш Дуле , ал па да не зна терен да погоди па ни мрежу да пребаци ,мислио сам да ће барем мало боље да одигра .. Много грешака у игри на овом мечу ..

  • Srbislav

    2. jun 2014 | 10:35

    Ubice ga Bili ko zeca :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA