SKANDAL U LUČANIMA: Navijač istrgao Lazoviću dres iz ruku naočigled policije!

Neprijatna situacija na kraju utakmice poslednjeg kola jesenjeg dela sezone, između Mladosti i Crvene zvezde

  • 34

Nadali su se navijači Crvene zvezde da ih ekipa koju podržavaju makar u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone neće razočarati.

U Lučanima su crveno-beli ipak zabeležili neuspeh, jer je Mladost uspela da golom u 89. minutu izjednači na 1:1 i uskrati ekipi Nenada Lalatovića preko potrebne bodove.

Zvezdini fudbaleri su na kraju morali da se postroje pred tribinom sa najvernijim navijačima, koji su negodovali zbog loše partije i prokockane šanse da se umanji bodovni zaostatak za Partizanom. Jedan od navijača je na kraju i istrgao dres novom kapitenu Darku Lazoviću iz ruku.

Taj momenat možete videti na portalu "Mozzart Sport", klikom OVDE.

Ovaj momenat je već viđena stvar kada je u pitanju Crvena zvezda, jer su navijači prošle sezone, nakon minimalnog poraza od Voždovca, poskidali dresove igračima.

Lazović se povodom ovog incidenta nije oglašavao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voste_bin

    7. decembar 2014 | 19:29

    Lepo kaze Dusko Radovic - Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan-

  • COVIC

    7. decembar 2014 | 22:24

    Nije mnogo hladno na -6...znaju oni i za gore...hehehe

  • saopstenje uprave na - 6

    7. decembar 2014 | 20:54

    Ljudi nije ovo za saliti se.Juzni tok / tuzni JOK / za zvezdu je puno znacio..ostasmo bez sponzora i para a time i bez titule iducih 15 godina.Saopstenje smo spremili i dacemo ga na tv i stampu da upoznamo svoje navijace da cemo kluib morati ugasiti da se vise ne sramotimo ili da postanemo drugi tim Partizana da barem ocuvamo igrace...molimo navijace neka krenu poznatim putem i pocnu navijati za Partizan jer to nam je jedino preostalo..Uprava C.Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA