Monstruozno zakucavanje Vestbruka je nešto najbolje što je Durent video u karijeri (VIDEO)

Fenomenalni bek Oklahome posterizovao protivnika i izazvao oduševljenje svojih saigrača u pobedi nad Detroitom

  • 1

Prošlo je nešto više od nedelju dana otkako se Rasel Vestbruk vratio na teren posle loma ruke i već je pokazao koliko mu je nedostajala košarka. U pobedi njegove Oklahome nad Detroitom rezultatom 96:94, sjajni bek bio je tvorac monstruoznog zakucavanja. Zakucavanja za koje je njegov saigrač Kevin Durent rekao da nikada bolje u životu nije video.

Oklahoma je nanela 12. uzastopni poraz Pistonsima koji su, zanimljivo, poslednji put slavili upravo protiv Gromova pre mesec dana. Pored posterizovanja protivnika, Vestbruk je bio blizu i tripl-dabla za šta su mu falile samo tri asistencije. Postigao je 22 poena uz 11 skokova.

Ništa gori nije bio ni Kevin Durent koji je ubacio 28 poena, Ibaka je dodao 13 poena i isto toliko skokova, ali sve to je moglo da padne u vodu da je Smit pogodio trojku uz zvuk sirene. Ovako, Detroitu su ostala još dva meča da pobedi kako bi izbegli negativan rekord vezanih poraza.

- Išao sam na pobedu inače ne bih pucao za tri poena. Imao sam sjajnu priliku, ali lopta nije htela kroz obruč - rekao je Smit koji je ubacio samo 12 poena, dok je najefikasniji u domaćem timu bio Kaldvel-Poup sa 19 poena.

Rezultati:

Boston - Vašington 103:91

Atlanta - Denver 96:84

Detroit - Oklahoma 94:96

Memfis - Majami 103:87

Dalas - Milvoki 125:102

Njujork - Portland 99:103

LA Lejkers - Nju Orleans 87:104

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA