KLEO: Sve bih menjao za dres Srbije!

Brazilac istakao da i dalje oseća ljubav prema crno-belom dresu, ali ne želi da se nameće preko društvenih mreža

  • 10

Dugo jedan fudbaler, za tako kratko vreme provedeno u Partizanu, nije prirastao srcima navijača kao što je to slučaj sa Gabrijelom Kleversonom Kleom. Brazilac za čije ime je vezan poslednji ulazak crno-belih u Ligu šampiona i čovek koji je rešetao mreže u Jelen Superligi.

Nedavno je dao intervju za brazilske medije gde je istakao toplinu koju je dobio u Humskoj i napomenuo tešku situaciju u Crvenoj zvezdi, gde je takođe boravio. Sada je, u razgovoru za Novosti, priznao da bi se vratio u Partizan.

- Osećam posebnu ljubav prema Partizanu jer sam tamo toplo dočekan. Ljudi u Beogradu su me sjajno primili, toga nema u Kini, Japanu, pa ni u Brazilu. Zato bih se uvek vratio među crno-bele, ali ne mogu sam da se pozivam i da se reklamiram - rekao je Kleo i nastavio:

- I dalje preko društvenih mreža primam pozive Grobara da se vratim. Ovde sam blizu grada u kom sam rođem. Za ženu i sina to je najbolje. A za mene, videćemo.

Osvrnuo se Kleo i na dres reprezentacije Srbije s obzirom na to da ima i naš pasoš.

- Menjao bih sve devetke u pasošu za jednu na dresu Srbije. Žao mi je što nikada nisam mogao da nastupim ni za jednu selekciju - istakao je Kleo koji ne može igrati za Orlove jer nije konstantno živeo pet godina u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARka

    15. decembar 2014 | 10:37

    Igrao bi sa vise srca nego pojedine domace balerine, to sigurno..Hvala ti Kleo!

  • Derikoza

    15. decembar 2014 | 11:26

    Vrati se da opet igramo ligu sampiona.

  • M. DJ. GROBAR ¦]

    15. decembar 2014 | 10:05

    Zna li neko kad Kleu istice ugovor sa Paranenseom? Ako ode Skuntelar on bi bio jedini koji ga moze zameniti ali problem je sto Partizan ne moze da ga plati jedino ako mu uskoro istice ugovor pa da dodje za dzabe kao i po obicaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA