Evo šta je trener Partizana rekao o nameštanjima i Steaui!

Zoran Milinković je imao jasnu poruku za sve...

  • 10

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je, posle pobede nad Jagodinom, da ga ne dotiču priče o nameštanju mečeva u Superligi Srbije.

- Neću dalje na to polje, ne dotiče me. Partizan mora naporno da radi, naši igrači da, ako je to moguće, nastave ovako da igraju, to je najvažnije za klub i navijače - izjavio je Milinković posle ubedljive pobede nad Jagodincima u Humskoj (6:0).

>>> TRI GOLA PARTIZANA ZA TRI MINUTA: Da li je bio penal kod prvog? (VIDEO)

Aktuelni šampion na impresivan način je započeo sezonu sa 10 postignutih golova, ne primivši nijedan, nakon što je prethodno savladan tim Metalca iz Gornjeg Milanovca (4:0).

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Čestitam igračima na pobedi i po svemu što smo videli, zaslužili smo je. Od prvog momenta uspeli smo da nametnemo svoj ritam igre i ne samo što smo bili efikasni i, po meni, odigrali dobro, već smo uspeli da razigramo neke druge igrače, a neke da odmorimo. Što se nas tiče, zadovoljni smo, praktično smo ostvarili sve što smo planirali - rekao je Milinković.

>>> Jagodinci se žalili na tri Partizanova gola (VIDEO)

Šef stručnog štaba crno-belih ocenio je da njegove izabranike očekuje težak zadatak u predstojećem dvomeču 3. kola kvalifikakcija za Ligu šampiona protiv bukureštanske Steaue.

- Veoma poštujemo ekipu Steaue. Biće to dve veoma teške utakmice i pobednik će verovatno biti poznat tek posle 180 minuta. Ne razmišljamo da li je prednost što će se meč u Bukureštu igrati bez prisustva publike, iskreno žalimo zbog toga, jer se fudbal i igra zbog publike, ali Partizan je veliki klub, adaptiraćemo se. Razmišljamo samo o kvalitetu naše igre i kvalitetu Steaue - zaključio je Milinković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki smederevo

    26. jul 2015 | 09:53

    Realno Pfc je prejak za ovu domacu ligu i nikakva pomoc im ne treba ...

  • Djovani

    26. jul 2015 | 01:51

    Najvece pojacanje Partizana,bravo Kizo

  • dado

    26. jul 2015 | 12:05

    Sve je jasno bilo na vračaru..kradja koja se ne pamti.....Fk Zvezdanajsterac naštimaljka Kairat i dalje radi što hoče....da je imalo pravse u ovoj drzavi kao svuda u svetu zvezdanajsteracodnoano Fk Kairat bi trebao biti isključen iz lige zbog duga koji ima!!!! Svi znamo zasto!!!Partizan a ti samo hrabro tako nastavi sada i u Rumuniji pokazi ko je samoion neka crknu od mukice ovi iz rupice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA