Radonjić: Izgledalo je da smo izgubljeni, a sada slavimo prolazak u TOP 16!

Treća sezona u Evropi sa mnom, treći put fantastični rezultati. Prva sezone polufinale Evrokupa, prošle sezone Top16, a sada još veći rezultat po mojoj proceni, rekao je trener Zvezde

  • 18

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić bio je izuzetno srećan i zadovoljan posle velikog uspeha pobede nad Bajernom i plasmana u TOP 16, ali je istakao da je ovo bio najteži zadatak od kada je u Zvezdi.

- Čestitke igrače, čestitke i publici koja je napravila sjajnu atmosferu, rekao sam da će Evropa pričati o ovome. Dobrom igrom smo uspeli da zaokružimo sve to.

>>>Pionir se otvorio, hala eksplodirala, Zvezda je u TOP 16! (VIDEO) (FOTO)

- Napravio se ambijent pred meč da je pritisak otišao na našu stranu, a ja imam kontinuitet prebacivanja pristiska. Rekao sam igračima da se to nešto dešava, bilo je to i prošle sezone, nije to ni blizu pritisku kao pred polufinale ABA lige- rekao je Radonjić i dodao:

Znamo šta smo prošli od početka, ove sezone najteži zadatak otkako sam došao, bilo je želja, titula, bilo raznih stvari, ali ovo je najteži zadatak sa trenerskog aspekta, od priprema, povreda, dolazaka igrača, igranja Evrolige u najjačoj igri, izgledalo je da smo izgubljeni, a sada slavimo prolazak u Top16.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Srećan sam zbog toga, ponosan sam na momke koji su osećali sve vreme napravljen dobar ambijent i posle treće sezone može da se priča o sistemu, igrači koji su bili tu daju, igrači koji dolaze se brzo adaptiraju, eto Kvinsi, imamo veliku korist od njega, nadam se da će se neki vratiti na dobru formu.

- Treća sezona u Evropi sa mnom, treći put fantastični rezultati. Prva sezone polufinale Evrokupa, prošle sezone Top16, a sada još veći rezultat po mojoj procen - rekao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZWEZDAS...

    18. decembar 2015 | 23:13

    grobar hejter....sibirska zima dodje...-26

  • Doka.cz

    19. decembar 2015 | 00:47

    Radonja,Radonja...bice on jedan od najjacih trenera u Evroligi,zivi bili pa videli!!!

  • Dex

    19. decembar 2015 | 03:36

    Sto volim ove grobare kad placu,, namesteno joj ,, real m,himki,ma sve namestili hahaha,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA