Šta to Cirbes pušta u Zvezdinoj svlačionici posle svake utakmice? (VIDEO)

Posle pobede nad Bajernom, u svlačionici crveno-belih primetili smo jedan zvučnik, sa kog se čula posebna pesma

  • 6
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U svlačionici Crvene zvezde posle pobede nad Bajernom mogli ste da vidite široke osmehe. Plasman u Top 16 fazu mnogi su dovodili u pitanje na početku sezone, kada su crveno-beli iz Rusije i Madrida dolazili ubedljivo poraženi.

Ipak, sve se dobro završilo po Zvezdu, koja se drugu godinu zaredom našla među 16 najboljih evropskih ekipa.

>>> RAT DECIBELIMA: Grobari tvrde da su glasniji od Delija, ovo je njihov dokaz (VIDEO)

Nije bilo lako protiv nemačke ekipe, tvrdi Marko Simonović.

- Otvorili smo sjajno, ali bilo je normalno da ćemo malo pasti u igri, oni su sjajna igra sa sjajnim trenerom, ali uspeli smo da smognemo strane i odigramo bolje do kraja. Navijači su bili sjajni, nisu prestajali, i oni su nas pogurali, i to je jedna zajednička pobeda. Sjajno je to, znate i sami kako smo počeli Evroligu i kakve smo probleme imali.Mislim da niko nije verovatno, iskreno, od nas. Moram tako da kažem, jer mi se bavimo profesionalno ovim sportom i uvek verujemo da možemo i na kraju smo napravili fenomenalan rezultat - rekao je Simonović posle meča.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Slede izazovi u grupi E.

- Možda je ova grupa nešto slabija od ove druge, ali znate svi kakve su to ekipe i budžeti. Idemo da odigramo bez ikakvog pritiska. Nijedna pobeda - nijedna, deset - deset, šta god da bude, mi smo naš cilj ostvarili. Sad nam je najvažnije ABA liga, ide nam sad najteža utakmica - dodao je Simonović, koji je igrao povređen u "Pioniru", a odmah posle meča je nogu smestio u kofu sa ledom.

>>> Koji igrač je došao sa krznom na proslavu Zvezdine pobede nad Bajernom? (FOTO)

- Bolje da ne gledate kako mi dalje ide oporavak. Ja ću da probam i narednu utakmicu da odigram (protiv Budućnosti), moram. Posle toga će biti neka pauza, jer jednostavno mora - uverio nas je Simonović.

Po ulasku u svlačionicu, sa zvučnika se čula interesantna muzika, pa smo Simonovića pitali da li je u pitanju neka posebna, slavljenička pesma u pitanju?

- A to, to je nešto što Maik voli da pušta - rekao nam je Simonović, a mi smo se odmah uputili ka nemačkom reprezentativcu.

- To je naša timska pesma, muzika koju slušamo pre i posle utakmica. Ne znam ni koji je žanr, možda je i hip hop, u pitanju je neka španska muzika, svidela nam se pa je i slušamo - rekao je Cirbes, i na kraju podvukao koliko je veliki uspeh napravio sa saigračima.

- Top 16 toliko znači svim ovim igračima. Čak i pored svih onih povreda, zbližili smo se i postali ujendinjeni. Neki momci su se istakli, kao naprimer Gudura.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ица ЦЗВ

    20. decembar 2015 | 09:10

    *ситније Циле,ситније....... покажи нам - најбитније* за Нас и Наше Величанство - Север а за ове ***малограђане*** који за себе мисле да су неки "навијачи" - *** а спаса нема,неће га ни бити...*** Какве бруке и фалсификати од људи - ови натурализовани Ескими из Хумске улице.....како вас бре није више срамота - како уопште смете да видите свој одраз у огледалу (да онако ко тетке и бабе цвилите и плачете на вест о ЗВЕЗДИНОЈ ПОБЕДИ над Бајерном). Заслужили сте толико погрдне епитете ,раме уз раме - са рецимо најгорим непријатељима Србије....и то ће вас пратити још дуго и потпуно заслужено. Глодари - стварно вам стоји,потврђујете све што је за вас изречено и испевано.... значи, *Јел' нас чујете....*

  • Zvezda

    20. decembar 2015 | 07:47

    Da nije pesma druga ligo siri svoje grane, i prihvati mlade partizane?

  • Milance

    21. decembar 2015 | 12:50

    Promenili ste ime grb navijace mesto stanovanja upravu. Kakav ste vi krs.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA