Sin Dejana Brđovića došao na okupljanje reprezentacije!

Srpski odbojkaši počeli pripreme za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Riju

  • 2

Mladi srpski odbojkaš Aleksa Brđović, sin pokojnog proslavljenog igrača Dejana Brđovića, koji je preminuo u ponedeljak, pojavio se na treningu reprezentacije Srbije.

Kako prenosi Sportski žurnal, mladi Aleksa smatra da će mu teški dani posle gubitka oca proći lakše u društvu saigrača.

>>>Preminuo legendarni srpski odbojkaš Dejan Brđović

- Verujem da će mi ovi teški dane ipak nešto lakše proći uz treninge i drugove iz reprezentacije. Moraćemo dobro da se pripremimo, Rio je želja svih nas, ogroman motiv za sve – rekao Aleksa za Sportski žurnal.

Muška seniorska reprezentacija Srbije počela je okupljanjem u beogradskom hotelu “M”, pripeme za turnir Evropskih kvalifikacija za OI 2016, koji će se odigrati od 5. – 10. januara u Berlinu, u Nemačkoj.

Seniori Srbije će trenirati u Beogradu, a naredne sedmice odigraće dve prijateljske utakmice protiv Bugarske u dvorani “Pionir”. Prvi meč će se odigrati u ponedeljak, 28. decembra od 20,00 časova, a drugi u utorak, 29. decembra od 18,00 časova.

Foto:OSS Foto:OSS

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće prvi meč na turniru Evropskih kvalifikacija za OI 2016. protiv Poljske, aktuelnog svetskog prvaka, prvog dana takmičenja, 5. januara od 20,30. Srbija će u 2. kolu A grupe, 6. januara, igrati protiv Nemačke (18,00), a u poslednjem, 3. kolu, 8. januara, protiv Belgije od 14,00 časova.

Turnir će se odigrati od 5. – 10. januara u dvorani Maks Šmeling u Berlinu, u Nemačkoj. U B grupi će igrati Rusija, Bugarska, Francuska i Finska.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palidrvce77

    24. decembar 2015 | 23:42

    Svaka cast sine...Otac ti je bio predobar covek i vrhunski profesionalac a i ti ces sigutan sam biti takav. Samo napred, guraj, treniraj...A ljudi koje volimo ne umiru...Nikada!! Zive u nama, u secanjima.

  • Crnogorac

    25. decembar 2015 | 06:41

    Bravo dečko, to je duh pravog sportiste, čovjeka...glavu gore i naprijed u nove pobjede ,ti imaš karakter ,svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA