Lalatović drastično kažnjen zbog izjave tokom TV prenosa!

Trener Vojvodine moraće da pauzira jedan meč, ali i da plati kaznu

  • 9

Malo ko u Srbiji nije rekao ''svaka čast Nenadu Lalatoviću'' posle meča Rada i Vojvodine, nakon što je trener Novosađana imao zamerke na račun suđenja.

Međutim, te izjave su ga koštale 300.000 dinara i meč suspenzije (Metalac) jer ga je Disciplinska komisija kaznila zbog tih neprimerenih izjava.

Na stranu da li je ili nije loše po srpski fudbal da se stalno komentariše suđenje, ali lalatović je u jednom bio u pravu.

- Jednostavno usporava igru, ne da da se igra brzo i agresivno, nego da se igra penzionerski fudbal. Zato publike i nema, zato nam je fudbal tu gde jeste, zato u Evropi nikad ništa nećemo uraditi dokle god se bude ovako radilo. Ali dobro, nije on kriv, neću da pričam o njemu, ne želim da trošim reči o tom čoveku, jer kad god mi je sudio i gde god sudi ishodi su ovakvi, nema golova - rekao je Lalatović o Bojanu Nikoliću.

Podsetimo, Disciplinsi su kaznili i Zvezdu i Partizan. Crveno-beli sa 150.000 hiljada dinara zbog bakljade na večitom derbiju, a crno-beli sa čak 600.000 zbog više propustana na pomenutom derbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • проклети зечеви

    30. septembar 2016 | 10:01

    rekao istinu samo

  • Marko

    30. septembar 2016 | 10:39

    Podrska za Lalatovica. Bravo kralju. Jedini imas petlju da javno kazes ono sto svi mi ljubitelji fudbala mislimo!! Izdrzi i bori se ... svi smo uz tebe. Sudije rak rana srpskog fudbala ...

  • Severac

    30. septembar 2016 | 08:20

    A i vi treneri u super ligi igrate maximalno ofanzivno, na gol više....begaj bre Lalate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA