Kladionice žestoko potcenile Zvezdu pred gostovanje u Rusiji!

Dejan Radonjić se verovatno raduje ovakvom raspletu situacije na kladioničarskim listama

  • 14

Crvena zvezda u četvrtak od 17 časova gostuje Uniksu u Rusiji, gde ih čeka težak meč protiv skupe ekipe sa velikim budžetom. Bukmejkeri su ubeđeni u pobedu domaćina, dok su crveno-belima dodelili ulogu autsajdera.

>>> Ova izjava Bertomeua će razbesneti Grobare, dok Delije likuju!

Kvota na pobedu Uniksa je 1.3, dok se za pobedu ekipe Dejana Radonjića nudi višestruko veća kvota, koja je u rasponu od 3.50 do 3.70.

Pristalice crveno-belih koje vole da igraju ''navijački'', mogu da pokušaju da ulože novac na svoju ekipu i da se nadaju da će imati dvostruko zadovoljstvo po završetku meča.

Zvezdi upravo i odgovara ovakva uloga, i mnogo se češće dešavalo da je igrala bolje i pobeđivala kada su joj davane manje šanse, nego kada je ulazila u meč kao favorit. Takva situacija je bila i pred utakmicu sa Baskonijom, koja je bila najlošija koju su odigrali ove sezone.

Uniks u dobrom raspoloženju dočekuje Zvezdu, iako ima skor 1:4, pošto su u poslednjem kolu savladali Fenerbahče u Istanbulu sa 81:73. Zvezda sada ima skor 2:3 nakon što je poražena od Baskonije u poslednjem kolu sa 70:63.

Ono što može predstavljati problem za Zvezdu jeste što je duel u Kazanju prvi u nizu tri gostovanja, na kojima će preći čak 9.000 kilometara, i faktički neće imati treninge, već će direktno iz aviona u hotel, pa sutradan na utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA