Novak se javio fotkom sa svojim timom: Da li je ovo konačan sastav njegovog stručnog štaba za 2017? (FOTO)

Najbolji srpski teniser najavio nove ciljeve u godini koja je pred nama i ističe da se raduje tome

  • 13

Posle razlaza sa Borisom Bekerom, svet se pita ko će biti novi trener najboljeg srpskog tenisera. Spekuliše se o mnogim imenima, kladionice su dale čak i konkretne ponude i kvote za neke opcije, a za sada se zvanično ništa ne objavljuje.

>>> Konačno progovorio Pepe Imaz: Ovo je prava istina o svađi sa Bekerom!

Novak se ipak oglasio, porukom na Fejsbuku uz fotografiju na kojoj je veći deo njegovog tima, kao i članovi porodice koji ga prate na turnirima. Time je možda i poslao poruku vezanu za spekulacije o novom treneru, jer najavljuje novu godinu i nove ciljeve.

Na fotografiji su Marijan Vajda, Pepe Imaz, kao i treneri koji brinu o njegovoj konkurenciji, Gebhard Fil-Grič i Miljan Amanović, kao i njegova supruga Jelena i brat Marko.

- Nova godina, novi ciljevi, nova energija! Zahvalan sam i radujem se novim izazovima. Pozdrav od Đoković tima, vidimo se u Dohi - poručio je Nole putem Fejsbuka i time moguće najavio da neće priključivati novog trenera u stručni štab, već bi, kao što se pominjalo, na čelu stručnog štaba ostao Marijan Vajda, kondicioni treneri, kao i Pepe Imaz, koji bi trebalo da mu daje savete vezane za mentalno stanje i koncentraciju.

Novak će sezonu otvoriti turnirom u Kataru, gde u Dohi brani titulu i 250 ATP bodova, a koji je na programu od 2. do 8. januara. Prošle godine je na tom turniru u finalu savladao Rafaela Nadala sa 6:1, 6:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA