≫ 

Leonardo plakao i tresao mrežu za jesenji oproštaj Partizana! (VIDEO)

Tekstualni prenos meča pratite uživo na Telegraf Sportu...

  • 23

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak sa 2:0 golovima Leonarda, u poslednjem jesenjem meču Super Lige Srbije.

PARTIZAN - SPARTAK 2:0

(Leonardo 55, 63)

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Janković, Jevtović, Everton, Leonardo (Jovanović 81), Đurđević, Božinov (Mihajlović 71).

SPARTAK: Mirković, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Anđić, Kovačević (Krmar 81), Glavčić, Milić, Torbica (Lazar 64), Bašanović, Mudrinski (Ivanović 15)

Partizan je odigrao veoma bledo prvo poluvreme, čak je opasniji bio Spartak u prvih 45 minuta, iako je bio oslabljen zbog neplanirane i prinudne izmene Mudrinskog. malo je nedostajalo da Ostojić postigne autogol, ali je Kljajić pravovremeno reagovao.

>>>Leonardo plakao i tresao mrežu za jesenji oproštaj Partizana! (VIDEO)

>>>Božinov je morao da očisti kopačke Leonardu posle slobodnjaka! (VIDEO)

Samo je Leonardo u prvom delu igre imao jednu improvizaciju u šesnaestercu, u skoku je šutirao, ali je u drugom poluvremenu pokazao da je bio pravo pojačanje za jesen. Prvo je vrhunski i instinktivno reagovao u šesnaestercu za vođstvo i suze koje nisu ostavile Grobare ravnodušnima. Malo kasnije je odlično izveo slobodan udarac iz kog je zapečatio sudbinu Subotičana u ovom meču, a u tome su kumovali i gosti lošim postavljanjem živog zida.

Bilo je još emotivnih trenutaka kada je Leonardo izlazio iz igre, ispraćen je ovacijama i na ivici suza je otišao na klupu, uz aplauze ka tribinama. Crno-beli na odmor odlaze sa šest bodova manje od Crvene zvezde, dok je Spartak osmi sa 30 bodova, koliko ima i Radnički Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • raso

    15. decembar 2016 | 17:06

    pa nemamo mi sudije i predsednika da nas pomazu igraju lose i treba da izgube a ne kao drugi pomoc ,penal pomoc savrsen auto gol samo zaboravio da presvuce dres gol bi bio za spice

  • Modni kreator

    15. decembar 2016 | 17:22

    Igraci Partizana su tuzni sto grof napusta Zvezdu i zato igraju slabo.

  • Sm

    15. decembar 2016 | 17:39

    Ode sta ce u Partizanu,zalutao u mali klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA