Partizan sačuvao Brazilce i najavio skromni prelazni rok!

Leonardo i Everton će i posle zimske pauze nositi crno-beli dres

  • 1

Navijači Partizana mogu da odahnu - Brazilci ostaju!

Tu informaciju je potvrdio sportski direktor Ivica Iliev, rekavši da se klub dogovorio sa Leonardom i Evertonom.

- Everton ostaje sa nama. Pričali smo tokom prepodneva i dobio sam uveravanja da su on i njegova porodica presrećni u Beogradu i da ne postoji ni jedna prepreka da ostanu sa nama. Partizan je ispunio sve što je obećao, pa posle ovog razgovora, koji nije ličio na klasične pregovore, sada imamo jasnu i lepu sliku oko izgleda našeg tima i u prolećnoj polusezoni. Sa ponosom mogu da kažem da smo, posle dogovora sa Leonardom i Evertonom praktično dobili dva najveća pojačanja u zimskom prelaznom roku - rekao je Iliev za "Novosti".

Kada su u pitanju nova imena, prema najavi Ilieva, to će biti zapravo samo još jedno ime, pored već potpisanog kamerunskog napadača Tavambe.

- Nedostaje nam još jedan štoper i sa njim ćemo da završimo sa dovođenjem pojačanja. Ipak, za nas je trenutno najvažnija vest da sa nama ostaju Leonardo i Everton i da smo konačno prekinuli sve spekulacije o njihovom odlasku iz Partizana. Oni su ispali vrlo korektni, Partizan je bio isti takav u razgovorima i na obostrano zadovoljstvo smo se rastali do prozivke početkom sledeće godine - zaključio je Iliev.

Crno-beli će pripreme tokom zimske pauze odraditi na dva mesta - od 19. d0 25. januara u Portorožu, a potom od 29. januaraa do 12. februara na Kiprko, konkretno u Limasolu.

Partizan će odigrati sedam prijateljskih utakmica na pripremama.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Transferi, tračevi

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro je

    19. decembar 2016 | 21:59

    Da prodamo Mihajlovica, prodali smo Lukica, jos samo da sacuvamo Jankovica, vratimo Kosovica i Grbica, uz njih Scepovica i bicemo opet mocni. Ponekad se pitam vode li nas klub ovi iz Ljutice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA