≫ 

Radonjić o porazu: Kad pogodiš dve trojke iz 17 šuteva...

Trojke su sve rekle o porazu crveno-belih

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić naveo je razloge za poraz od Olimpijakosa u Evroligi, sa 73:65.

- Čestitam Olimpijakosu, igrali smo slabo u odbrani, imali smo u prvom poluvremenu problem sa ofanzivnim skokom, naročito u provj deonici. Prelako smo dozvolili lake poene i trojke. U drugom poluvremenu smo igrali malo bolje, ali kada šutirate 2 od 17 za tri, sve je teško - priznao je Radonjić.

>>>Delije zapalile Atinu pred meč sa Olimpijakosom! (VIDEO)

>>>Košarkaši Zvezde će večno pamtiti ispraćaj koji su im priredili navijači Olimpijakosa! (VIDEO)

Zvezda će u četvrtak već od 19 časova dočekati Real u 14. kolu Evrolige, a sada ima učinak 5-8.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    21. decembar 2016 | 11:05

    A ko da ih pogodi...Mitrovic,Dangubic,Volters,Jovic....Doveli ste pleja koji ne zna trojku pogoditi,a mi ih imamo 2 to je umetnost pronaci...da ne poredim sa drugim timovima kakvi igraci dejstvuju na tim pozicijama imate oci...Miler otisao koji nam je donosio pobede upravo sutem...niko doveden nije sa tom karakteristikom da tim popuni...Nasi napadi sa kosevima datim sa poludistance ne postoje...nemamo igraca u timu poput Lodzeskog ili Milera ili Milaknisa...ne postoji plej ni u jednom timu koji nema po utakmici par trojki sigurnih.Od odlaska Markusa nije doveden krsten plej.Mogli smoga imati,imali smo Pulena...pa bi bilo trojki...uverili smo se dovoljno u igracki kvalitet Voltersa...odlicno se uklapa sa Mitrovicem i Dangubicem...trio La Kampanela.

  • Moje S Ime

    21. decembar 2016 | 10:57

    Reci da ste pustili bracu, bive ti lakse. :D

  • Marko dj

    21. decembar 2016 | 14:24

    Meni je ovo realno za FMP... skroz mi realno... proslu tekmu sudije im pomogle,dokaz broj slobodnih bacanja za Makabi...zvezdi pustili da tuce makabi, a makabiju sviraju svaki kontakt... i odma se nesto uzdigli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA