Ivana Španović: Evropsko prvenstvo u Beogradu će obeležiti moju 2017. godinu (VIDEO)

Još se kolebam da li mi je ova sezona bila uspešna, jer sam želela zlatne medalje na svim takmičenjima, rekla je naša najbolja atletičarka

  • 0
Ivana Španović, Biljana Daničić i Goran Obradović Kompanija Comtrade je povodom 25 godina poslovanja organizovala tradicionalnu, novogodišnju proslavu. Foto: Telegraf

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović veruje da će joj dvoransko prvenstvo Evrope u Beogradu (3-5 mart) biti kruna sledeće sezone, bez obzira što će imati i nastup na Dijamantskoj ligi i Svetskom prvenstvu.

>>> Svečana dodela nagrada Atletskog saveza Srbije najboljim atletičarima u 2016. (VIDEO)

Ona je otkrila da ovu sezonu još nije klasifikovala kao uspešnu, jer je želela da osvoji tri zlata. ali mora nešto da ostane i za sledeću sezonu.

- Još se kolebam da li sam zadovoljna sezonom ili nisam. Počela sam sezonu sa idejom da budem zlatna na Svetskom, Evropskom i Olimpijskim igrama. Nismo baš ispunili sve ciljeve, ali dobro, neka ostanu za sledeću godinu - kaže Ivana koja je bila šampion Evrope, druga na svetu i treća na Olimpijskim igrama.

Evropsko dvoransko prvenstvo je u Beogradu (3-5 mart) a da li Ivana može do novog rekorda?

- Trener kaže da ma koliko budem spremna, kada uđem u Arenu  pred našom publikom da ću sigurno skočiti više nego što realno mogu. Jedva čekam, biće fenomenalno i to će sigurno obeležiti moju 2017. godinu bez obzira šta se kasnije bude dešavalo - rekla je Španovićeva.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA