Zvezda zove sve na žurku u Pioniru 2. januara!

Ulaz na meč sa Zadrom će biti besplatan

  • 3

Crvena zvezda je saopštila da će ulaz za utakmicu ABA lige sa Zadrom biti besplatan, u cilju da se zahvali navijačima na vernosti tokom 2016. godine.

Utakmica se igra od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", uz napomenu da će zbog bezbednosti, ulaz na tribine biti besplatan, dok će vlasnici sezonskih ulaznica ulaziti za ovu utakmicu u partere „B" i „4", kao i belu i plavu ložu.

Vlasnici sezonskih ulaznica za tribine koji će želeti da prate meč sa tribina, ulaziće samo na ulaz „A", na ostalim ulazima biće potpuno slobodan ulaz za ovaj meč, poručili su iz kluba.

>>> Zvezda pretekla nekoliko timova po kvotama za osvajanje Evrolige, ali... Ako stavite 10 € na crveno-bele, možete da zaradite bogatstvo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    30. decembar 2016 | 16:13

    Idemo svi da pozdravimo momke..zasluzili su to

  • belegrade boys

    31. decembar 2016 | 03:31

    navijacka grupa delijee seveeer neiiideee na utakmice jadranske lige tako da od paklene atmosfere nema nista docice par hiljada ljubitelja kosarke i to ti je to nelozite se za dzabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA