Zvezda pretekla nekoliko timova po kvotama za osvajanje Evrolige, ali... Ako stavite 10 € na crveno-bele, možete da zaradite bogatstvo!

Kladionice i dalje ne veruju preterano u crveno-bele, ali su posle nekoliko velikih pobeda pobegli sa začelja kada je u pitanju tabela

  • 5

Posle pobede nad šampionom Evrope, mnogi navijači Zvezde počeli su da maštaju toliko daleko, da se među njima priča o tituli Evrolige. U ovaj scenario, koji više liči na naučnu fantastiku, ipak veruju samo najveći optimisti, ali kladionice prave kalkulacije i menjaju kvote i redosled favorita.

>>> Gudurić (ponovo) stišava euforiju: Šta ako izgubimo narednih 10 utakmica?

Ipak, Zvezda je i dalje miljama daleko od nekog epiteta favorita iz senke i ima autsajdersku kvotu, koje su različite u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Primera radi, Zvezda je pred početak Evrolige bila na poslednjem mestu među favoritima uz Žalgiris i imali su ubedljivo najveću kvotu na osvajanje Evrolige.

>>> Upali smo u ložu Nemanje Vidića: Doveo je i sinove, a Delije će se oduševiti šta je rekao o moćnoj Zvezdi! (FOTO)

Ipak, sada se situacija donekle promenila kako je Zvezda ostvarila neke bitne pobede nad velikanima u poslednjih nekoliko nedelja, među kojima su Makabi, Real, i na kraju i CSKA.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezda mada zauzima mesto koje vodi u plej-of, pošto je na 8. poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 7 pobeda i 8 poraza.

Takođe, neki klubovi, za koje se mislilo da će ove sezone u Evroligi predstavljati jaka imena, imaju veoma loš učinak s obzirom na snagu njihovih rostera. Takvi su primeri Armanija, Barselone, Makabija, Galatasaraja...

Trenutne kvote su takve da je Zvezda pobegla sa začelja i preskočila je Armani, Žalgiris i Galatasaraj, ali je i dalje kvota izuzetno visoka na crveno-bele i iznosi čak 500! To znači da bi za uloženih 10 evra mogli da zaradite 5.000 evra.

Na prvom mestu je CSKA sa kvotom 2.35, drugi je Real Madrid sa 4.5, a treći Fenerbahče sa kvotom 5.5. Zatim slede Olimpijakos, Barselona, Panatinaikos...

Pogledajte kako je izgledalo:

Printskrin: Oddschecker.com Printskrin: Oddschecker.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srećko

    30. decembar 2016 | 15:15

    Na partizan bi trebalo da bude tolika kvota za osvajanje aba lige.

  • Rade

    30. decembar 2016 | 14:22

    Šta vi sanjate,kakvo osvajanje?Možda privat ove lige!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA