≫ 

Oglasio se Beker čim je čuo da je Agasi novi trener Novaka Đokovića!

Nemac se tradicionalno izjasnio na Tviteru

  • 10

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker prokomentarisao je vest da je srpski teniser angažovao Andera Agasija za novog trenera.

Ðoković je na konferenciji za medije posle poraza od Aleksandra Zvereva u finalu Mastersa u Rimu istakao da nije napravljen dogovor sa Agasijem na duge staze, nego će o svemu razgovarati kada se vide u Parizu.

- Svakako da od njega mogu mnogo da naučim, on je tokom karijere imao pad na 140. mesto i vratio se. Ja na sreću nisam toliko pao, ali nisam više na vrhu. Razgovarali smo, imamo iste prioritete, porodica mu je važna kao i meni i verujem u dobru saradnju - izjavio je Ðoković.

- Odličan Novakov izbor za dovođenje Agasija u svoj tim. Želim vam obojici mnogo sreće u zajedničkoj budućnosti -. napisao je Nemac na Tviteru, koji je prethodno čestitao svom sunarodniku Saši Zvervu na pobedi nad Srbinom u finalu masters u Rimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    21. maj 2017 | 21:50

    Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker prokomentarisao je vest da je srpski teniser angažovao Borisa Bekera za novog trenera. Dalje ne treba ni citati

  • Angažuj stari tim

    21. maj 2017 | 22:24

    A to znači i teranje "novih" što dalje od sebe. Na vrh si stigao sa Bekerom i bez sektaša. Recept proveren.

  • vlada

    22. maj 2017 | 13:46

    A Vajdu niko nespominje?? Vajda je bog za njih sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA