Vujadin Savić umesto Lukovića na "Marakani"?

Ponovo se pokrenula priča da bi mladi defanzivac mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, pošto je zapelo oko dolaska Aleksandara Lukovića iz Zenita

  • 7

Iako su su se na "Marakani" nadali da neće biti prepreka u dolasku Aleksandra Lukovića iz Zenita, izgleda da dogovor neće biti postignut, pa su se u upravi Crvene zvezde odlučili da se okrenu Bordou, odakle bi rado doveli nekadašnjeg igrača Vujadina Savića.

Luković i Zenit nisu sklopili sporazum oko isplate dela ugovora koji je na snazi do juna 2014. godine, jer bivši reprezentativac nije bio zadovoljan ponuđenim.

Zato se rešenje u defanzivi sada traži u francuskom Bordouu, a prema saznanjima "Sporta", Savić će kao "Zvezdino dete"  imati prednost u odnosu na Jagoša Vukovića.

Na "Marakani" razmišljaju o jednogodišnjoj pozajmici, ukoliko se uspostavi dogovor sa francuskim klubom, koji nema Savića u prvom planu.

Podsetimo, mladi defanzivac se pominjao još na početku prelaznog roka kao pojačanje, a on je na Tviteru izrazio želju da se vrati. Kao i tada, i sada se za sve pita Bordo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    31. avgust 2013 | 12:58

    Osim sto je veliki Zvezdas i sto mu je cale legenda kluba ne znaci da zasluzuje fudbalskim kvalitetima Zvezdin dres

  • stojke

    31. avgust 2013 | 12:00

    Kakvo pojacanjje!!! Jel to bese Mirkin suprug??

  • Pedja-PFC

    31. avgust 2013 | 12:36

    On moze da igra,ali kolo iza gola!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA