IVKOVIĆ: Mi smo iznenađenje EP, igramo savremenu košarku (VIDEO)

- Bilo je pred naš polazak na EP zlonamenrnih komentara, kao koliko ćemo bodova osvojiti, ali evo mi sa maksimalna četiri boda idemo u drugi krug takmičenja - rekao je selektor Srbije

  • 3

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković kaže da je tim ispunio prvi cilj - plasman u drugu fazu, ali da je najvažnije da je prikazao jednu dobru i savremenu košarku.

Ivković smatra da je Srbija sa devet debitanata bila jedno od prijatnih iznenađenja na Evrobasketu.

- Ovaj tim koji je stvaran dva meseca odigrao je dobru savremenu košarku, gde smo ostvarili rezultat koji je više nego povoljan. Pred put je bilo zlonamernih komentara da mi nećemo da ostvarimo četiri boda, ali evo mi idemo sa četiri maksimalna boda u drugu fazu - kaže Ivković i dodaje da naredni rivali našeg tima nisu slabi:

- I Belgija i Ukrajina, posebno Ukrajina, posle tri pobede su sigurno prijatna iznenađenja na ovom šampionatu, kao što smo i mi prijatno iznenadili. Pripremaćemo utakmicu po utakmicu, a prvi rival je selekcija Belgije, mada to nismo znali do kraja meča sa Crnom Gorom - rekao je Ivković.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlovića

    10. septembar 2013 | 18:31

    Matori je zakon.

  • Бојке Кум

    10. septembar 2013 | 18:14

    За све момке на паркету, за најбољи спорт на свету, за Србију нашу мајку остваримо ову бајку. До победе нек' се пева српска песма, српски стих, само храбро и без страха јер бољи смо од свих њих!

  • heisenberg

    10. septembar 2013 | 18:44

    a crnogorci zavist

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA